Їжа

“Волохаті сосиски”. Перевірка рецепту з дивною назвою.

Частенько відвідую різні кулінарні сайти в пошуках цікавих рецептів, і часто натикаюся на спосіб приготування страви з досить дивною назвою “Волохаті сосиски”. Суть в тому, що шматочки сосисок насаджуються на спагетті і все це справа разом вариться. Судячи по великій кількості практично однакових статей, цей рецепт досить популярний.

Якщо чесно, у мене були деякі сумніви, зваряться чи спагеті всередині сосиски або залишаться твердими.
Єдиний спосіб перевірити робочий рецепт, повторити його самому, що я і зробив.

Для перевірки рецепта я взяв дві сосиски і трохи спагетті.

Кожну сосиску розрізав на три частини і натикав у кожен шматочок по 7-8 спагеттин.

Спагетті отварил в підсоленій воді, дотримуючись рекомендацій на пачці, протягом 10 хвилин.

Ось таке блюдо у мене вийшло.

Виглядає дуже цікаво і незвично.

Пора пробувати, їстівне це і не поламаю я зуби об сухі спагетті.

На диво, спагеті всередині сосисок зварилися, ніякого дискомфорту при їжі я не відчув. Звичайно вони були не такі м’які, як зовні, швидше назвав би їх готовність – “аль-денте”. Трохи твердуваті, але цілком їстівні.

На власному прикладі я переконався, що рецепт робочий, і має право на життя. Більш того, страва мені дійсно сподобалося, воно смачно і є його дуже зручно. Виделкою одразу цепляешь шматочок сосиски разом зі спагеті.
Мені здається, що таке незвичайне блюдо сподобається і дітям, їх можна навіть залучити до спільної готуванні, думаю, вони з задоволенням долучаться до процесу нанизування сосисок на спагетті.