Їжа

Не виливайте картопляний відвар. Краще приготуйте смачний суп всього за 2 хвилини.

До недавнього часу, я завжди виливав картопляний відвар в раковину, не уявляючи навіть, що її можна для чого застосувати.
Але як то один з читачів мого каналу , порадив мені одне просте блюдо з “картопляного бульйону”
Рецепт мені сподобався, вирішив спробувати повторити, тим більше, що вся готування займає, буквально 2 хвилини.

Вже не знаю, як назвати це блюдо, ніби й не суп це, так як нічого варити не треба, скоріше, це незвичайна гаряча окрошка, з найпростіших інгредієнтів, які точно є в кожному будинку.

Це блюдо можна назвати побічним продуктом, готуєте припустимо пюре, а тут і смачний супчик намалювався між справою.

Знадобиться тільки відвар картоплі, кілька варених картоплин, цибулина і мелений чорний перець.

Картоплю нарізати дрібним кубиком, сиру цибулину накришити як можна дрібніше, що б він віддав більше свого смаку в бульйон.

Картоплю і сиру цибулю закладаються в гарячий відвар, приправляється чорним меленим перцем, краще свіжомеленим і все це справа настоюється кілька хвилин. Якщо є, можна додати нарізаних зелених пір’я цибулі.

На цьому вся готування закінчена.
Виходить дійсно дуже смачна юшка. Смак дуже пікантний, з цибулевої, і перцевої остринкой. Спробувавши вперше, я був приємно здивований, таке просте поєднання продуктів, дає такий багатий смак.
Скажу одне, після цього, картопляне пюре стало з’являтися на моєму столі набагато частіше))).

Перед тим як написати цю статтю, я порився в мережі, шукаючи інформацію про застосування картопляного відвару. Виявляється відвар картоплі дуже корисна річ.
Його рекомендують пити в лікувальних цілях, при проблемах зі шлунком(гастрит), при підвищеному артеріальному тиску, покращує стан серця, судин і нервової системи. І ще, все, напевно, робили інгаляції над каструлею з легкою відвареної картоплею при нежиті та застуди.